Dedektör Arama Başlıkları (Dedektör Bobinleri)

Dedektör Arama Başlıklarının Uyumu

Dedektör firmalarının Ar-Ge çalışmalarında tasarladığı her model için kullanıcısının her türlü arazi şartlarında ve aranacak olan hedeflere en uygun arama başlıklarını üretmektedir.
Örn; Yüzeye yakın (doğal altın, sikke, yüzük, küpe ve kolye gibi ) küçük objeler için tasarladığı 13cm, 18cm ve 23cm’lik arama başlıkları bu hedefleri tespit etmekte daha başarılıdır.
Plaj aramaları, kalıntı ve tek para için 26cm,28cm,32cm ve 40cm’lik arama başlıkları bu hedefleri tespit etmekte daha başarılır.

Derinlerde Kullanılacak Arama Başlığı Önemlidir

Derin aramalarda tespit edilecek ( küp, kazan, toplu gömüler ve boşluk; mezar, dehliz, mahzen, tünel gibi ) kapalı kalan boşlukları 44cm, 56cm ve 60x100cm’lik derin arama başlıkları bu hedefleri tespit etmekte daha başarılıdır.
Önemli; Dedektörlerin derin arama başlıkları tasarlanış amacı ile küçük olan metal objeleri tespit etme konusunda aktif değildir, bu başlıklar daha çok derindeki büyük hedefleri tespit etmek için üretilmiştir.

Arama Başlıklarının Duruşu

Yüzeye yakın olarak tasarlanan arama başlıkları tasarlanış amacı ile derindeki metal objeleri için değil yüzeye yakın küçük objeleri tespit etmesi için üretilmiştir.
Arama başlıkları hakkında İlke Dedektör müşteri temsilcilerine ulaşarak, daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.