En Derin Dedektör En İyi Dedektörmüdür

Derinlik ve Başarı

Bir dedektörün metalleri daha derinden algılaması kullanıcıya birçok avantajlar sağlar. Ancak kullanım alanına göre derinlikten çok ayrımın önemli olduğu aramalarda vardır. Örneğin sahil aramalarında derinlik önemlidir; ancak bu tip araziler yoğun mineralleri olduğundan dolayı, derin arama dedektörleri bu ve benzeri alanlarda yanıltıcı metal sinyali vereceğinden, derin olmayan tek para ve kalıntı dedektörü kullanmak daha avantajlı olacaktır.

Derinlik Sadece Dedektör Sayesinde Oluşmaz

Derinlik algısı, cihazın teknolojisi kadar hedefin büyüklüğü, toprak altında kalış süresi ve toprağın yapısı ile ilişkilidir. Toprak altında uzun süre bekleyen hedefler etrafına yaydıkları manyetik alanlardan dolayı hedefleri çok daha derinlerden tespit edilebilmektedirler. Ayrıca temiz (mineral seviyesi düşük) toprak yapılarında daha kolay zemin ayarı, dolayısı ile daha derin aramalar gerçekleştirebilir.

Derin Dedektörleri Mutlaka Yardım Alarak Seçmelisiniz

Dedektör seçimi yapılırken uzman ve güvenilir kişilerden yardım alınmalıdır. Öncelikle ihtiyaç duyulan cihazın özellikleri danışılan kişiye anlatılmalıdır. Bu kullanıcının kendisini hedefe götürecek cihazı seçmesinde belirleyici olacaktır. Bu işlem kullanıcıyı gereksiz maliyet ve sonuçsuz uğraşlardan kurtaracaktır.