3D Dedektörün Diğer Dedektörlerden Farkı Nedir?

Hazine ve Define Tespiti

Geçmişten günümüze zengin olma hayalleriyle birçok insan hazine ve defineler peşinde koşmuştur. Define bulmak hayaliyle yaşayanlar için üretilmiş ve oldukça gelişmiş define arama dedektörleri kullananlar tabi ki çok daha şanslıdırlar.

Gelişen teknolojiler sayesinde 3D grafik görüntülü yeraltı arama dedektörleri; toprak altındaki boşlukları ( Tümülüs, höyük, yer altı mezarları, gizli sığınakları, mahzenler, kaya içi mezarlar ve tünelleri), altın, değerli eşyaları, mücevherleri ve defineleri çok daha kolay tespit eder hale geldiler.

Metal Dedektörlerin Ayrım Kapasitesi

Metal tespiti yapan ve metalin ne tür bir metal olduğunu ayırabilen, yüksek doğruluklarda sonuçlar verebilen görüntülü altın arama teknolojileri boşlukları da tespit etmekteki başarısıyla diğer teknolojilerden daha farklı bir yer almaktadır.

Bu ürünler mükemmel elektronik alt yapısı, akıllı yazılım, sinyal işleme ve şekillendirme özellikleri sayesinde toprak veya kayaç zeminler içerisinden elde edilen verileri 2D (2 boyutlu) ve 3D (3 boyutlu) olarak grafik görüntüsüne dönüştürmekte, aynı zamanda da metal türünün altın, kıymetli metal, kıymetsiz metal, demir, çelik, karışım metal ve boşluk şeklinde isim isim ayrımlarını yaparak, kullanıcısını sonuç ekranında tespit edilen hedefin derinliği ile birlikte sunmaktadır.

Ayrıca boşluk içerisindeki metalleri göstermekte; tespit edilen hedeflerin derinliklerini metre ve cm cinsinden ekrana sunmaktadır.

Boşluk Sizi Zengin Edebilir

3D görüntülü Metal ve Boşluk Dedektörlerinin çalışma frekansı olarak düşük olması ve kullanılan arama başlıklarının diğer Dedektör modellerine göre büyük olması kullanıcılara daha fazla derinlik imkânı sunmaktadır.